Untitled-1

trouwjurk huren

een stappenplan:

inspiratie en afspraak maken

Begin met het bekijken van onze online collectie of sociaals voor de nieuwste beschikbare trouwjurken. Maak aantekeningen van je favoriete stijlen en prepareer eventuele vragen die je hebt over specifieke ontwerpen.

Contacteer ons voor een pasafspraak. Dit kan telefonisch, via e-mail of via contactformulier.

 

Huren met gemak

Liefst boek je je droomjurk zo’n 3 maandjes voor je grote dag. Kom je voor een pas-sessie, dan staat de koffie al klaar!

Tijdens deze afspraak kun je verschillende stijlen uitproberen om de perfecte jurk te vinden die bij je past en bij je bruiloft thema.

Je huurt je droomjurk tussen de €150 en €350. Afhankelijk van de jurk die je kiest, natuurlijk. 

Selectie en voorwarden

Heb je een jurk gevonden die je mooi vindt, dan laat je die aanmeten zodat hij goed past. Grote aanpassingen zijn vaak lastig, maar kleine aanpassingen zoals de lengte of het innemen bij de buste kunnen vaak wel.

Eenmaal besloten, vragen we je een huurovereenkomst te ondertekenen en een aanbetaling (€50,-) te doen om je boeking te bevestigen. De rest van de betaling en de borg (€200,-) is meestal verschuldigd bij het ophalen van de jurk.

De laatste touch

Voordat de grote dag aanbreekt, kom je nog één keer langs om te kijken of alles perfect zit. Als er nog een paar kleine aanpassingen nodig zijn, is dat geen probleem! We zorgen ervoor dat jouw jurk als gegoten zit.

Betalen, Ophalen

Haal de jurk op zoals afgesproken, meestal een paar dagen voor het huwelijk

De standaard huurperiode voor een trouwjurk is 4 dagen (1 dag ophalen, 2 dagen evenement, 1 dag retourneren). Langere periodes zijn bespreekbaar tegen bijbetaling.

dragen en Retourneren

Draag je trouwjurk op je speciale dag en voel je fantastisch. Na de bruiloft breng je de jurk terug; wij nemen de verantwoordelijkheid voor het reinigen en onderhouden van de jurk na gebruik.

Kleine gebruikssporen of beschadigingen zijn bij de prijs inbegrepen. Zware beschadigingen uiteraard niet, die worden verrekend met de borg. Denk aan grote olie, vetvlekken of grote brandgaten.