Touwjurk voor Agata
buiten

Bruidsjurk met lange wijde chiffon mouwen, een mooie vrouwelijke v-hals met kanten randje, een elastieke smock tailleband en een zwierige rok met een bescheiden sleep. De jurk is gemaakt van 2 lagen 100% viscose (cupro).

Op maat en handgemaakt door Magnolia Bruidsatelier.

Forografie:

Janiek van Dijk

the gallery:

Mijn naam is Elena Kirsanova (48) en ik ben geboren in Rusland. Vanaf 2000 ben ik in Nederland en sinds 2017 woon ik samen met mijn vriend in Deventer. Samen hebben we vier kinderen (tussen 16 en 21). Ik heb mode-ontwerp gestudeerd in St Petersburg, en ben beroepsmatig altijd bezig geweest met mode.

Het is teveel om op te noemen wat in al deze jaren met mijn handen heb gemaakt: van lingerie tot leren tassen, van modeshowcollecties (Lisore Frowijn, Boaz van Doornik) tot samples voor kledingproductie. In 2015 kreeg ik mijn eerste bruidsjurk om te vermaken. Ik vond het beetje spannend maar tegelijkertijd ook heel interessant en leerzaam.

Vanaf dat moment is de trouwjurk uitgegroeid tot m’n beste en leukste kledingstuk om op maat te maken. Het “vertalen” van het sketch tot de droomjurk! Elke etappe van het proces is belangrijk. Daarbij luister ik altijd naar de wensen van mijn klant, en samen met mijn werkervaring komen we altijd tot een jurk.

Elke opdracht is een creatieve ontwikkeling. Ik zoek met jou naar de beste pasvorm. Alle afwerking is van hoge kwaliteit, net als het handwerk en de machine-stiksels.

Denk je dit is iets voor mij...

 Maak dan direct je vrijblijvende afspraak, zodat Magnolia bruidsatelier met zij enthousiasme en vakmanschap voor jou die ene unieke droomjurk kan creëren.

20001-2884c056f69e70b176343390116ec3c6

your love story

2000-2884c056f69e70b176343390116ec3c6