31
JOUW TROUWJURK
ontwerpen

Wij bespreken jouw ideeën, geven advies en maken het ontwerp. Daarna gaan we in ons atelier aan de slag om jouw droomjurk te gaan maken. 

WERKWIJZE

eerste afspraak

Tijdens onze 1e afspraak bespreken we jouw wensen en ideeën. Neem vooral foto’s of plaatjes mee. Aan de hand daarvan maak ik een schets. Je kiest een stof, we hebben enorm veel staaltjes. Binnen een paar dagen krijg je dan van ons een offerte.

tweede afspraak

Als je akkoord bent met de offerte kom je opnieuw langs en meten wij jouw maten op. We bespreken nog een keer het ontwerp en bestellen daarna de stof(fen). 

eerste keer passen

Als het ontwerp af is kom je langs en ga je voor de eerste keer jouw jurk passen. Samen kijken we welke aanpassingen eventueel nodig zijn. Meestal kom je daarna nog een paar keer passen, totdat de jurk perfect op maat is.

het eindresultaat

Wanneer we klaar zijn spreken we weer af. Je ziet jezelf voor de eerste keer in jouw trouwjurk, een prachtig moment. Je krijgt de jurk mee in een beschermhoes.

EERDERE ONTWERPEN

Het is zo fijn wanneer jullie sommige trouwfoto’s met ons willen delen…mooi om terug te zien. Trots dat wij konden bijdragen aan jullie bijzondere dag.


WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Bruidsatelier in Deventer, Nieuwstraat 68

+31623939810 | info@magnoliabruidsatelier.nl