vermaak-trouwjurk
JOUW TROUWJURK
vermaken

Heb je een prachtige trouwjurk gevonden, maar zit deze net niet helemaal perfect?

Geen zorgen, bij ons kun je terecht om jouw trouwjurk te laten vermaken. Met onze jarenlange ervaring als kleermaker en ontwerper, weten wij als geen ander hoe we jouw trouwjurk kunnen aanpassen zodat deze perfect op jouw lichaam aansluit en jij je op jouw trouwdag helemaal op je gemak voelt.

Wil je jouw trouwjurk laten vermaken? Neem dan contact met ons op via 0623939810 en wij plannen graag een afspraak met je in om de mogelijkheden te bespreken.

Jouw droomjurk is bij ons in goede handen!

WERKWIJZE

Tips 

Vergeet vooral niet jouw schoenen mee te nemen. Verder kun je eventueel zaken meenemen die je ook gaat gebruiken, zoals: torselet, sieraden, sluier.

En het zou fijn zijn als je geen foundation draagt dit i.v.m. vlekken op je jurk.

Neem gerust iemand mee, maximaal 2 in verband met de ruimte.

 

De pasafspraak

Het zal ongeveer half tot een uur in beslag nemen.

Na het passen maken wij direct een afspraak wanneer jij je jurk weer komt ophalen. Dan is het fijn dat diegene meekomt die je gaat helpen bij het aankleden, en dan gaan we dat ook oefenen.

Wat kost het?

De kosten voor het op maat maken zijn vanaf 200 euro. Het is echter zo niet precies te zeggen. Soms is er wat meer vanwege de opbouw van de jurk en zit er veel meer werk in. Soms is het wat minder werk. In een grotere restyling zit er natuurlijk ook veel meer werk. Dat bepaalt de uiteindelijke kosten en die spreken we vooraf af. Geen onaangename verrassingen dus.

Deze kun je contant betalen, pinnen of met behulp van een tikkie overmaken.

 

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Bruidsatelier in Deventer, Nieuwstraat 68

+31623939810 | info@magnoliabruidsatelier.nl